Om Borås Halkbana

Borås Halkbana erbjuder både Riskutbildning 1 och 2 för körkort, med fokus på trafiksäkerhet och halkkörning. Genom både teori och praktiska övningar på halkbana får du värdefull kunskap för att bli en tryggare förare. Välj Borås Halkbana för din riskutbildning och kör säkert under alla vägförhållanden.

Borås Halkbana och Borås Körskola

Borås Halkbana och Borås Körskola drivs av samma ägare och erbjuder kompletta utbildningar för körkort med fokus på trafiksäkerhet och riskhantering för personbil. Vi är specialiserade på både Riskutbildning 1 (teori) och Riskutbildning 2 (praktik) där du får lära dig att hantera farliga situationer som halka och andra risker i trafiken. Vår halkbana ger dig praktisk erfarenhet av hur bilen beter sig på halt väglag, något som är avgörande för att bli en trygg och säker förare.
Borås Körskola erbjuder körkortsutbildning med erfarna trafiklärare som anpassar undervisningen efter dina behov och förutsättningar. Tillsammans med vår halkbana ger vi dig en heltäckande utbildning där både teori och praktik samverkar för att du ska klara både riskutbildningarna och körprovet på bästa sätt.
Välj Borås Halkbana och Borås Körskola för en komplett och professionell körkortsutbildning – vi hjälper dig att köra säkert och klara alla typer av vägförhållanden!